Din-Dee

Singing/ Drawing/ Dreaming

Droompoort

Members Area

Recent Blog Entries

Recent Videos

392 views - 0 comments
496 views - 0 comments
565 views - 0 comments
700 views - 0 comments

Recent Photos

 Droompoort

                                                            

 

 Klik hier om te bestellen!

Droompoort op Facebook: Klik hier en ik vind het leuk als je vind ik leuk doet ;-) 


Samenvatting

Een uitzonderlijk avontuur staat huismus Dihren te wachten, die grotendeels eenzaam door het leven gaat. Toch is haar leven zeker niet als ‘saai’ te omschrijven. Dihren gaat graag op in haar gedachten en in haar dromen. Kunnen dromen werkelijkheid worden? En als dat zo is, zouden wij hier dan vrijwillig voor kiezen? Samen met haar familie, vrienden, kennissen, haar hond en andere wezens, zal Dihren tijdens haar avontuur eens flink wakker geschud worden.

Uit het boek

In de verte kwam een groep ruiters aangestormd. Het publiek juichte luid. De voorste ruiter sprong van zijn paard. Hij droeg een blauwe jas met een kanten kraag. Verder had hij een witte broek aan met zwarte laarzen. Op zijn hoofd sierde een witte, gekrulde pruik. Hij keek Dihren strak aan, terwijl zij zich afvroeg of ze soms ook zo'n pruik op had. Dihren kon nog steeds niet in de spiegel kijken en zelfs in haar Droomwereld was ze soms ietwat afwezig. De man met pruik stond nu recht voor haar. Hij boog voor Dihren en kuste haar hand. Dit moest haar man wel zijn. De toeschouwers wachtten in stilte af. Dihren slikte en vroeg zich af of ze gestraft zou worden wegens haar verraad, ook al wist ze toen niet dat het verraad was: ze had een andere man gekust. Of kon niemand het aan haar zien? Ze voelde wel haar oren gloeien, maar Dihren kon alleen afwachten wat er ging gebeuren. Zijn blik sloeg van liefdevol in paniek om en hij riep: "Mijn broer is vermist!" Dihren keek hem geschrokken aan omdat ze hem totaal niet kende, laat staan zijn broer. Snel antwoordde ze: "Geen zorgen, ik ga naar hem op zoek! Ik vertrek direct!"

Over de auteur

"Op school was het schrijven van opstellen één van mijn favoriete bezigheden. Het werd graag gelezen door mijn leraars destijds en heb een aantal dagboeken volgeschreven. Uiteindelijk kwamen mijn dromen aan de beurt. In het dagelijks leven doe ik administratief werk. Mijn liefde voor de zee heeft mij uiteindelijk naar de kust van Noord Holland geleid, waar ik met veel plezier woon."

 

Reviews

 

Patricia 22-02-10 12:55:44  Lieve Din , buiten dat je een hele mooie stem hebt kan je ook prachtig schrijven! Ik heb werkelijk ontzettend genoten van je dromen en vond het jammer dat het boek uit was!
Veel succes met alles!

 

GiGi 08-01-10 21:47:11  Wat een mooi boek hoor! ik lees hem met plezier.ik hoop dat er een deel 2 komt.

GiGI

 

Peter Verheugd 22-12-09 19:39:37   Hoi Din, Je boek was fantatisch, in de Harry Potter achtige sfeer droomde ik helemaal mee. De rariteiten in je belevenissen herken ik in mijn eigen dromen. Heel boeiend en verrassend om te lezen, na elke poort denk je: "wat zal er nu weer gaan gebeuren".
Zeker doorgaan met schrijven en wie weet wordt je boek nog eens verfilmd.
Groetjes,
Peter
 
Sabra Berns 14-12-09 14:29:10  Ik heb Droompoort net uit en wat heb ik ervan genoten! Alice in Wonderland is hier niks bij! Heel herkenbaar, ik heb heel hard moeten lachen en soms een traan weg moeten pinken!
 
 
Ben trots op je!
 
 Karel 16-11-09 12:37:42

Beste Din,Je boekpresentatie in cafe fier was erg goed gegaan en ik heb erg genoten. Veel succes met je boek en het verkopen daarvan.
groetjes, Karel

Karel

 

 

Meer informatie:      More information:

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.